top of page
VANLIGA FRÅGOR

Vad kostar en tatuering?

Följande avgör hur lång tid det tar och därmed kostnad för just dina önskemål:

* Hur stor tatueringen är

* Vilken typ av motiv det är, om det är mycket detaljer tar det längre tid (ännu längre tid om det är något som måste vara exakt som en bild, t ex vid porträtt).

* Om motivet är i gråskala eller färg

* Placering (vissa ställen, speciellt där huden är väldigt flexibel som vid mage och revben kan det ta lite längre tid)

* Din hud, ett motiv som tar 2h på en person kan ta 4h på en annan.

 

Om du vill veta estimerad tid för ditt önskade motiv, fyll i bokningsformuläret som finns under "boka en tid för tatuering" i menyn.. (Du förbinder dig inte till något förrän du godkänt ett datum för tatuering) Observera att estimeringen inte är ett slutgiltigt pris utan kan komma att ändras om någon av föregående punkter ändras.

 

Hur kan jag betala?

Med kort, swish eller betalningslänk. Med betalningslänk går det att välja Klarna, kort eller Paypal.

 

Kan jag få delbetala/betalning med faktura?

Nu finns möjlighet att delbetala om du väljer att betala med betalningslänk. 

 

Gör du porträtt?

Jag har gjort många hundporträtt, och väldigt få porträtt av människor. Jag tatuerar det, men föredrar motiv som ger mig lite mer utrymme att vara kreativ. :)

 

Har ni piercing?

Vi har haft ett samarbete med en piercare som pga personliga skäl nu lagts på paus. I dagsläget är det ovisst när vi kan köra igång samarbetet igen eller om det kommer dyka upp andra samarbeten men så fort vi har den informationen kommer den finnas här på websidan. :)  

 

Tatuerar du personer under 18 år?

Nej. Inga undantag.

 

Om jag gör en stor tatuering, betalar jag vid sista sittningen eller efter varje sittning?

Efter varje sittning.

 

Hur går själva tatueringsprocessen till på Black Raven Gallery? 

När du skickat en bokningsförfrågan via formuläret så kontaktar jag (Rebecka) dig med förslag på datum för tatueringen. Är det en stor tatuering som tar flera sittningar att göra kan du välja om du vill boka in flera tider direkt eller en åt gången. Om du vill ha prisestimat var noga med att ta med så mycket information som du kan redan vid första kontakt. Du kan behöva komplettera med mer information för att få ett estimat men det går fortare för dig att få svar om du skickat med detaljerad information och länkar till eventuella referensbilder. Observera att prisestimatet inte är en garanti på slutgiltigt pris och kan komma att ändras om förutsättningarna för estimeringen ändras. Se första frågan för punkter som påverkar det slutliga priset. 

- Här kan du välja om du vill boka in en tid för tatuering eller bara en konsultation. Konsultation är kostnadsfri och kan fås antingen digitalt eller på plats - 

När din tid sedan närmar sig får du ett designförslag skickat via mail (om det inte är något litet som inte behöver ritas om/upp ex. text eller symboler). Jag skickar i normala fall designförslaget ett par dagar -1v före din tid. Om det är något du vill ändra på så ordnar vi det i förväg, är det små ändringar kan de göras på plats tillsammans. Men det finns begränsningar på hur många ändringar och tillägg jag kan göra på din design. I vissa fall har jag begränsat med tid och kan bara göra det första förslaget i förväg, då gör vi ändringar på plats tillsammans. Om du är noggrann med hur du beskriver dina önskemål så brukar det sällan vara några större bekymmer med designen. 

- Här börjar du betala för din tatuering - 

När du sedan kommer till studion på bokad tid så får du sitta ner och vänta en stund medan jag förbereder arbetsstationen och stencilen för din tatuering. Det tar ungefär 30 minuter (längre tid om vi ska göra ändringar på designen). 

 

Efter det så sätter vi igång. Det första som händer är att din hud förbereds för tatuering. Om vi ska tatuera på en placering där det är mycket hår underlättar det om du själv rakat området först. Det är inget som ingår i priset så du kan även spara in en krona eller två om du gör det själv ;) 

 

Sen placeras stencilen ut. Det kan hända att den behöver sättas om nån gång för att det ska bli bra. Svårare är det om den ska täcka en gammal tatuering eller passa ihop med något som redan finns på plats. Det kan ta allt från 5 minuter till 1h beroende på om det behöver ändras på storlek, placering eller liknande.  

När vi båda är nöjda med placeringen av stencilen börjar jag tatuera. Beroende på storlek på tatueringen har vi några bensträckar-pauser och en lunchpaus på 1h.

När tatueringen är färdig får du se hur det blev i en spegel och jag tar eventuellt några foton på resultatet. Notera att om jag inte fotar av din tatuering betyder det absolut inte att jag är missnöjd, det kan vara att den är väldigt liten eller enkel så det inte är något jag delar på mina sociala medier eller så är det en flersittnings- tatuering och då fotar jag den oftast när den är färdig. 

Till sist så får du en "bandage-plast" över din tatuering som du ska ha kvar 12-24h. Jag plockar rent arbetsplatsen och du betalar. Är det första gången du tatuerar dig hos mig får du med dig en lapp med skötselråd (skötselråden finns att läsa här på websidan också). 

Fick du inte svar på din fråga? Ställ din fråga nedan så återkommer jag så snart jag kan.

---

P1377939.png
bottom of page